StoryEditor
Hrvatska i svijetPRILIKA ZA B2B I SJAJAN TEAMBUILDING

Frapa Business Cup 2019

Piše DV
23. kolovoza 2019. - 13:23
Od 10. do 13. listopada u Rogoznici će se okupiti brojni dionici hrvatskog, ali i međunarodnog poslovnog sektora na tradicionalnoj regati Frapa Business Cup. Prijave su otvorene do 30. rujna.
 
Frapa Business Cup otvara dodatne prilike za unapređenje prepoznatljivosti i pozicioniranje sudionika te partnera regate među potencijalnim suradnicima, ali i konkurentima. Namijenjena natjecateljskim ekipama raznih tvrtki i organizacija, ova regata na drugačiji i kreativan način omogućuje povezivanje uspješnih tvrtki i poduzetnika koji posluju na području Republike Hrvatske  i šire.
 
Borba na moru bit će uzbudljiva i za sudionike i za sve koji budu u mogućnosti uživati u njoj s kopna. Za sada najavljenih 15 ekipa svoj će trofej zlatnog lava pokušati izboriti u jednoj od Dufour ili Bavaria jedrilica.
 
Spoj natjecateljskog i poslovnog svijeta
 
Kroz samo natjecanje članovi ekipa jačaju svoj timski duh i  suradnju, u okolnostima potpuno različitim od onih s kojima se susreću u svakodnevici. S druge strane, tu su i poslovna druženja te zanimljive radionice, kroz koje se sudionici mogu bolje upoznati, razmijeniti kontakte i lakše ostvariti buduću suradnju.
 
Detalje same rute natjecanja, kao i popratnog programa, organizatori još uvijek nisu otkrili. Natjecatelji će jedriti u rogozničkom i primoštenskom akvatoriju te da će im domaćin, Marina Frapa Resort Rogoznica osigurati odličan program, kako na kopnu, tako i na moru.
 
Organizatoru su se ponosno pridružili Raiffeisen Bank i Raiffeisen Leasing kao srebreni partneri regate te Ban Tours Yachting i Aquatoria Yachting kao yacht partneri regate, a u regati će i ove godine sudjelovati ekipa Hrvatske ratne mornarice, kao i partnerski jedriličarskih klubova.
 
Ako ste se htjeli okušati u jedrenju i provesti nezaboravni team building još uvijek se stignete prijaviti. Prijave za ovu ekskluzivnu poslovnu regatu otvorene su do 30. rujna, a više informacija možete saznati pozivom na broj 099 495 6654 ili putem e-maila marketing@marinafrapa.hr
 
 
loading...

Izdvojeno

12. srpanj 2020 06:06