StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetSVJETSKO NOGOMETNO PRVENSTVO

FOTO Dubrovčani s Vatrenima do finala!

22. lipnja 2018. - 17:44

-Danas je najljepše biti Hrvat!!! Hvala reprezentaciji i idemo zajedno do kraja.

Poruka je to kuju smo iz daleke Rusije, sa svjetskog nogometnog prvenstva primili od naših vjernih čitatelja Hrvoja, Pava, Mata i Marina. Javili su nam se i poslali nekoliko fotografija koje i vi možete pogledati u prilogu. Hrvoje Čikor je javio i ovo:

-Evo ekipe koja je na okupu od Dubrovnika do Moskve i Nižnjeg Novgoroda, snimljena nakon "razmontiranja Argentinaca". Putovali smo automobilom do Tivta te direktnijm letom za Moskvu gdje smo bili dva dana i potom vlakom stigli u Nižnji. Moskva je ogroman, uredan i prelijep grad, a ljudi preljubazni, iako im je lošija strana engleski jezik. Kad rečete da ste Hrvati počnu vas zvati braćom. Na Crvenom trgu, inače glavnom trgu u Moskvi, kad smo razvili našu zastavu, nastala je totalna pomutnja! Vjerujte: doslovce da smo stavili kapu ispred nas za slikavanje, vratili bi se doma bogati! Svi se žele s nama fotografirati: Rusi, Argentinci, Marokanci, Japanci... dalje da ne govorim, savršen osjećaj! Osjetiš kako je lijepo bit Hrvat! Nižnji je malo manji grad u kojem ostajemo do subote i onda opet u Moskvu. Grad na dvije strane Volge je neobičan: dio grada izgleda donekle siromašno a drugi dio prelijepo. Ljudi, općenito svi Rusi su za pet! Ali, onaj osjećaj poslje utakmice kada te svi gledaju i kad vam svi čestitaju...neopisivo! Argentinci idu toliko daleko da već govore da smo prvaci svijeta!!!

Poruka je to vesele i ponosne ekipe Dubrovčana koji dodaju ii ovo:- Vraćamo se u grad i ponovno idemu u Rusiju na četvrt finale te ostajemo do kraja. Vjerujemo u ovu reprezentaciju i oduševljeni smo Rusijom i ruskim ljudima!

25. travanj 2024 14:15