StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetHOROR U TRNSKOM

Eksplozija i sirene Hitne probudile stanovnike Novog Zagreba, jedna osoba pod još nerazjašnjenim okolnostima izgubila život

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
1. listopada 2022. - 07:37

Stravična eksplozija, a potom i krici zapomaganja te sirene Hitne pomoći, probudili su danas oko 6.30 sati stanovnike novozagrebačkog naselja Trnsko. Prema prvim informacijama jedna je osoba izgubila život, piše Jutarnji list.

Kako doznajemo, pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima nešto je eksplodiralo u stanu na 1. katu stambene zgrade u istoimenoj Ulici Trnsko.

Zagrebački vatrogasci, njih 14, promptno su pristigli na mjesto užasa te se uhvatili u koštac s dimom koji je sukljao u vis desetke metara, a što su mogli vidjeti stanari okolnih zgrada kao i oni u okolnim naseljima.

Tijekom intervencije, vatrogasci su spasili jednu osobu na trećem katu zgrade te ju predali djelatnicima Hitne, no, u stanu na 1. katu dočekao ih je tužan prizor tragično preminule osobe.

Kada se stvore svi uvjeti, policija će započeti s očevidom kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do tragedije.

29. siječanj 2023 20:21