StoryEditorOCM
Hrvatska i svijet‘UZALUD VAM TRUD SVIRAČI‘

Butković: ‘Domovinski pokret, Ivan Penava i oporba stvaraju ozračje kaosa i destabilizacije! Interpelacije su nebuloza, sve dosadašnje su bile besmislene i odbijene, a tako će biti i ova!

Piše Bruno Lucić
9. veljače 2023. - 15:09
Zagreb, 080223. NSK. Ul. Hrvatske bratske zajednice 4. Redovita 191. sjednica Vlade RH. Na fotografiji: Oleg Butkovic, Andrej Plenkovic.Zeljko Puhovski/Cropix

Ministar mora, prometa i infrastrukture i potpredsjednik Vlade, Oleg Butković, prokomentirao je i skupljanje potpisa za interpelaciju premijera Andreja Plenkovića koje je ovih dana provela oporba. Kao razlog navodi se veliki broj afera poput afere JANAF i Hrvatskih šuma.

- Oporba kontinuirano radi ono što radi. U posljednje vrijeme pokušava se boriti u svom dijelu političke utakmice i ringa, to su sve nebuloze, kao i sve druge interpelacije koje su se već potpisivale i koje su se dogodile u Saboru, a nije ih bilo malo. Sve su bile odbijene i sve su bile besmislene tako da će biti i ova. Ali, dobro, oni biraju svoj put, biraju svoj način rada, mislim da griješe u tome jer treba nekad biti i konstruktivan, treba nekad predlagati i neke normalne stvari, ali vidimo da vrijeme nije takvo, vidimo da se u posljednje vrijeme u Hrvatskoj stvara ozračje kaosa i destabilizacije i ta interpelacija koja ide u pravcu koji je predložio Domovinski pokret i gospodin Ivan Penava ide u prilog onoga o čemu vam govorim - tako da – od toga ništa, jasan je bio Butković.

19. travanj 2024 01:35