StoryEditorOCM
Hrvatska i svijetPOGLEDAJTE VIDEO

Bulj napravio eksces na izvoru Cetine, napao turiste: ‘Nije ti ovo ćaćino, neš se ode kupat. Vi ćete pišat i sr*t! Jel vas stid?; Mladić: Makni taj čekić iz ruke

Piše dv
27. kolovoza 2022. - 17:57

"Pogledajte dragi prijatelji, najljepši izvor svete nam rijeke Cetine, što su napravili od njega. Već su pojedinci postavili ploče, a postavit ću i ja sad jednu jer proglasiti ovo parkom prirode i dozvoliti da se radi što se hoće - to se ne smije", rekao je gradonačelnik Sinja Miro Bulj i postavio je znak zabrane kupanja na izvoru Cetine, iako takav znak već postoji. 

image

F B

image

F B

‘Nije ti ovo ćaćino, neš se ode kupat - vikao je Bulj na mladića, a ovaj mu je vikao da makne čekić iz ruke. Bulj je nastavio vikati na mladića, no mladić se nije dao smesti i rekao mu je da ovo koristi za političke svrhe.

- Ma tiš ga uništavat, vi ćete ovde pišat i sr*t. Jel vas stid - nije se dao ni Bulj, donosi Slobodna Dalmacija.

Evo videa: 

No, iako je znak potreban, mnogi primjećuju da je Bulj gradonačelnik Sinja, ali izvor se ne nalazi na području grada Sinja, nego u Blizini Vrlike, točnije izvor je na području općine Civljane. Načelnik općine je Petar Preočanin. 

No, Bulj lako može u svoju obranu reći da je saborski zastupnik, pa je njegovo područje cijela Hrvatska. 

- Pogledajte što je zaštita općeg dobra. Čak bi bilo dobro metnit WC u sredini izvora ili da ga Ministarstvo okoliša betonizira. Ljudima je to čak postalo i smiješno - nastavlja Bulj u videu kojeg je objavio na svom Facebooku.

image

F B

- Čak je maloprije svirala i cajka. Bez ikakvog problema to promiču. Pogledajte kako je mutan izvor. Ovo je sveta rijeka. Ovi momci se smiju na to jer je nitko ne štiti. Uništavanje nečeg što je najsvetije nikad neću dopustiti - govorio je Bulj, a netko mu je vikao da se bavi jeftinim skupljanjem bodova.

No, kako smo rekli izvor Cetine treba zaštiti što prije. A što se događa na izvoru Cetine pročitajte u našem tekstu:

Bajkoviti izvor postao masovno kupalište, pitka voda se svakodnevno zagađuje! Mještani su u šoku, užasnut je i načelnik: ‘Ovo je ekološko zlodjelo. A i netko će stradati, čudim se kako se to već nije dogodilo‘

24. travanj 2024 00:51