StoryEditor

Autocesta A4 prema Zagrebu je zatvorena, ne krećite na put dok se situacija na autocesti ne stabilizira. Apeliramo na sve da svoju vožnju prilagode uvjetima na cesti

Piše dv
6. kolovoza 2022. - 09:15
Breznicki Hum, 060822. Prometna nesreca na autocesti A4 Zagreb - Gorican u smjeru Zagreba u kojoj je doslo do slijetanja autobusa poljskih registarskih oznaka pri cemu je vise putnika izgubilo zivot.Zeljko Hajdinjak/Cropix

Priopćenje o teškoj prometnoj nesreći kod Brezničkog Huma na A4, poslao je i HAC.

U teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila danas u 5:40 sati kod čvora Breznički Hum u smjeru Zagreba, smrtno je stradalo više osoba, a više osoba teško je ozlijeđeno. U nesreći je autobus stranih registracija sletio s autoceste.

S obzirom da je zbog prometne nesreće dionica od Brezničkog Huma do Komina u smjeru Zagreba zatvorena za sav promet, zbog čega je otežano putovanje na ovoj dionici autoceste A4, molimo sve korisnike za razumijevanje. Sve žurne službe su na lokaciji te ulažu napore da se promet što prije pusti spomenutom dionicom autoceste.

Također molimo korisnike koji koriste autocestu A4 za putovanje prema Zagrebu, da ukoliko su u mogućnosti ne kreću na put dok se situacija na autocesti ne stabilizira, kako se ne bi stvarali zastoji i dodatne kolone vozila u prilazu naplatnim postajama te na samoj dionici.

Uprava i radnici Hrvatskih autocesta iskreno suosjećaju s obitelji stradalih osoba te ovim putem izražavamo duboku sućut, a svim ozlijeđenima želimo brz oporavak.

Zadnjih dana, svjedoci smo čestih prometnih nesreća te apeliramo na sve korisnike da svoju vožnju prilagode uvjetima na cesti. Brzina, umor i nepažnja najčešći su uzroci prometnih nesreća, stoga se odgovornom vožnjom jedino može stići sigurno do cilja, priopćili su iz Hrvatskih autocesta.

12. kolovoz 2022 10:34