StoryEditor
Crna kronikaPU DUBROVAČKO NERETVANSKA

Veći broj osoba zatečen s drogom, 19-godišnjak sa 200 grama trave

Piše PSD.
20. kolovoza 2019. - 13:56
U proteklih tjedan dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske 48 osoba zatečeno je u posjedu manjih količina marihuane, kokaina, hašiša, ecstasya, speeda, psilocibinskih gljiva, halucinogenih gljiva i tableta koje se nalaze na popisu droga.
Radi se o 13 hrvatskih i 35 stranih državljana kod kojih je droga najvećim dijelom pronađena prilikom ulazne, odnosno izlazne granične kontrole na graničnim prijelazima i na području Lastova, Ploča, Župe dubrovačke, Vela Luke, Mokošice i Metkovića.
Pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a svi hrvatski i strani državljani su kažnjeni prekršajno ili kazneno.
Policija izdvaja slučaj 19-godišnjaka koji je prilikom kontrole prometa u Metkoviću u utorak, 13. kolovoza, zatečen u posjedu 200 g marihuane koja je, uz potvrdu, oduzeta. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 19-godišnjak drogu pribavio s ciljem njene dalje preprodaje konzumentima s područja Metkovića.
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama policija je protiv osumnjičenog podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Metkoviću, priopćila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.
loading...

Izdvojeno

10. srpanj 2020 18:35