StoryEditor
Crna kronikaPRIOPĆENJE PU|

Uhićen napadač iz Mokošice koji je pobjegao iz Hrvatske

Piše DV
21. kolovoza 2020. - 10:23
zatvor lisice ilustracija
U popodnevnim satima 23. srpnja ove godine, ispred ugostiteljskog objekta u Novoj Mokošici, muškarac u dobi od 59 godina hladnim je oružjem, odnosno nožem, uz prijetnje smrću, napao 32-godišnjaka koji se u tom trenutku nalazio u svom parkiranom dostavnom vozilu. U pokušaju obrane, mlađi muškarac zadobio je posjekotinu na ruci. Potom su dvojica spomenutih muškaraca sukob nastavili na ulici udarajući se međusobno štapovima za ribanje, kada je mlađi muškarac zadobio i posjekotinu na glavi te mu je razbijeno vjetrobransko staklo na vozilu.

U ovom skubu mlađem su muškarcu u dubrovačkoj bolnici konstatirane lakše tjelesne ozljede, dok je stariji muškarac odmah nakon događaja napustio područje Republike Hrvatske te je bio nedostupan policiji. Uhićen je jučer, 20. kolovoza, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je počinio kazneno djelo pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede, kazneno djelo prijetnje i kazneno djelo oštećenja tuđe pokretne stvari.
Zbog navedenih kaznenih djela 59-godišnjak je jutros uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.


 
03. kolovoz 2021 03:47