StoryEditorOCM
Crna kronikaSINOĆ IZA 22 SATA |

U prometnoj nesreći teže ozlijeđen 48-godišnji Dubrovčanin, zadržan na liječenju u bolnici

Piše Dv
22. svibnja 2020. - 10:43
U jučerašnjoj prometnoj nesreći, koja se dogodila oko 22,25 sati na području Dubrovnika, teže je ozlijeđen Dubrovčanin (48) na motociklu marke Gilera. 

Do prometne nesreće je došlo nedaleko naselja 'Sedam smrtnih grijeha' kada naša sugrađanka (31) upravljajući osobnim vozilom marke Opel Corsa zagrebačkih registracija oznaka, krećući se Ulicom Andrije Hebranga, prilikom skretanja nije propustila spomenutog motociklistu kojim je iz suprotnog smjera upravljao 48-godišnjak, zbog čega je došlo do udara osobnog vozila i motocikla koje je u klizanju udarilo u dva parkirana osobna vozila.

Vozač motocikla je zadobio teže ozlijede te je zadržan na liječenju u dubrovačkoj bolnici.

Najava akcije prometne policije

S ciljem povećanja razine sigurnosti cestovnog prometa na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske policija nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti u prometu.

Tako će tijekom narednog vikenda, odnosno 23. i 24. svibnja pojačano nadzirati i sankcionirati sve prometne prekršaje, a posebice prekršaje vožnje pod utjecajem alkohola, ne poštivanje dopuštene brzine kretanja vozila, ne korištenje sigurnosnog pojasa i nepropisnu uporabu mobitela tijekom vožnje.
25. travanj 2024 03:54