StoryEditor
Crna kronikaSUDAR SANITETSKOG VOZILA I CISTERNE

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U BANIĆIMA Kamion prešao na drugu stranu ceste, je li vozača svladao san?

Piše dv Foto: Božo Radić/Hanza Media i Radarska kontrola Dubrovnik i okolica
25. veljače 2019. - 15:23
Prema službenom priopćenju Službe za odnose s javnošću Policijske uprave dubrovačko- neretvanske, dovršenim očevidom teške prometne nesreće koja se jutros, 25. veljače, oko 6 sati, dogodila na državnoj cesti D-8 u mjestu Banići, utvrđeno je da je do nesreće došlo kada je 32-godišnjak upravljajući cisternom splitskih registracijskih oznaka, krečući se u pravcu Dubrovnika, iz za sada neutvrđenih razloga, prešao na suprotnu kolničku traku gdje je udario u osobno vozilo daruvarskih registracijskih oznaka, a potom i u sanitetsko vozilo dubrovačkih registracijskih oznaka koji su se kretali u pravcu Splita.

Uslijed zadobivenih ozljeda u ovoj prometnoj nesreći, na mjestu događaja smrtno je stradao 29-godišnji vozač sanitetskog vozila Doma zdravlja Dubrovnik.

Tijekom trajanja očevida kojim je rukovodio zamjenik županijskog državnog odvjetnika, promet na tom dijelu ceste bio je u potpunosti zatvoren.

Prema neslužbenim podacima, tijekom istrage će se tvrditi jesu li uzroci prelaska kamiona na drugu stranu kolnika državne ceste D-8 umor i san vozača?

Inače, na facebook- stranici Doma zdravlja Dubrovnik upravo je objavljena informacija koja "otkriva" identitet tragično preminulog vozača vozila za sanitetski prijevoz Doma zdravlja Dubrovnik. Prenosimo tih nekoliko rečenica:

- Dana 25.veljače, u ranim jutarnjim satima iznenadno nas je napustio naš dragi kolega i prijatelj Vedran Marović, vozač Saniteta, izgubivši život u tragičnoj prometnoj nesreći, dok je savjesno i predano, kao i uvijek, obavljao svoj posao. Još nesvjesni konačnosti njegova odlaska, u dubokoj boli i tuzi suosjećamo s obitelji neprežaljenoga nam Vedrana - napisali su na FB stranici djelatnici Doma zdravlja Dubrovnik.


 
loading...

Izdvojeno

01. listopad 2020 15:53