StoryEditor
Crna kronikaZLOČIN KAKAV HRVATSKA NE PAMTI

Šest osoba, među njima i jedno dijete, ubijeno u kući na području Kajzerice, ubojica nakon velike potjere počinio samoubojstvo

Piše Jutarnji list
2. kolovoza 2019. - 10:27
Tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete ubijeni su u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana na zagrebačkoj Kajzerici u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske neovisnosti, donosi Jutarnji list.

Muškarac koji je počinio nezapamćeno krvoproliće nakon masakra dao se u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom uhićenja počinio samoubojstvo.
Kako Jutarnji doznaje, počinitelj je pronađen nedaleko od Gvozda, ali zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima.

 Na poprištu zločina na Kajzerici u petak ujutro i dalje traje očevid, a kako Jutarnji doznaje, tri žene i 10-godišnje dijete ubijeni su ispred kuće, tijelo jednog muškarca pronađeno je u sobi, a drugog u hodniku kuće. Sedmomjesečno dijete koje je policija zatekla na mjestu zločina, kako je tijekom noći potvrdio šef zagrebačke policije Marko Rašić, zbrinuto je i neozlijeđeno, donosi Jutarnji list.
 
Vjeruje se da je ljubomora motiv ovog brutalnog zločina kakav nije zabilježen u Hrvatskoj. Policija je potvrdila da je u 21.30 sati zaprimila prvu dojavu od građana o pucnjevima na području Novog Zagreba.

Izdvojeno