StoryEditorOCM
Crna kronikaNEMA MIRA ZA VATROGASCE

Ponovo gorjelo u Mokošici, izgorjelo dvjesto kvadrata ispod naselja Nova Mokošica. Vatrogascima je to danas bila treća intervencija

Piše dv Foto JVP
6. kolovoza 2022. - 18:08

Dubrovački vatrogasci ponovno su danas morali intervenirati u Mokošici, ovoga puta ispod  naselja gdje je  nešto prije 18 sati izbio požar otvorenog prostora. Na intervenciju je izašlo JVP Dubrovački vatrogasci s 4 vozila i devet vatrogasaca. 

 Požar je lokaliziran u 18.05 sati, a potpuno ugašen u 18.20 sati javljaju iz JVP Dubrovački vatrogasci. Izgorjela površina veličine je dvjesto četvornih metara.

 Bila je ovo danas već treća intervenicja vatrogasaca u Dubrovniku. Jutros oko 9.32 sati intervenirali su jer je dijete ostalo zaključano u autu u Vukovarskoj ulici na parkingu trgovačkog centra. Auto se uzaključalo automatski, s djetetom je bilo sve u redu no morala su  na teren dva vozila i četiri vatrogasca.  Druga intevencija bila je kod bazena također u Vukovarskoj ulici  gdje je bio požar autobusa. 

Podsjetimo, i jučer je oko 18 sati planulo u Novoj Mokošici. Izbio je šumski požaru u Ulici Između dolaca 18. Izgorjela je drvena građa, smeće i nisko raslinje.

 

 

24. travanj 2024 14:51