StoryEditorOCM
Crna kronikaPRIVEDENI ZBOG SUMNJE NA RAZBOJSTVO

PLJAČKA U ZRAČNOJ LUCI DUBROVNIK Odvjetnik prvoosumnjičenog: Moj klijent je negirao krivnju, u teškom je psihičkom stanju zbog uhićenja svog sina

Piše AK
25. listopada 2019. - 18:01
Dežurnom državnom odvjetniku privedena su danas poslijepodne dvojica muškaraca osumnjičena za razbojstvo počinjeno u Zračnoj luci Dubrovnik u ponedjeljak 21.listopada oko 7.40 sati.

Tijekom saslušanja prvoosumnjičenog Antuna K. kod državnog odvjetnika zastupa njegov branitelj Dragan Pištalo.

Desetak minuta poslije priveden je i sin prvoosumnjičenog Antonio K. kojega su, za razliku od oca, doveli u civilnom vozilu iz kojeg je izašao prekrivenog lica.

Nakon što je osumnjičene za kazneno djelo razbojništva saslušao dežurni državni odvjetnik, novinarima su se obratili branitelji dvojice osumnjičenika:


Branitelj Dragan Pištalo je rekao kako je njegov klijent negirao krivnju i u nastavku saslušanja se branio šutnjom:

Pištalo je naglasio kako je stariji A.K. u posebno teškom psihičkom stanju zbog činjenice da je drugoosumnjičeni za razbojstvo njegov sin.

Na upit novinara je li točno da je njegov klijent u vezi sa zaposlenicom Zračne luke Dubrovnik, Pištalo je odgovorio 'kako nije još pročitao cijeli spis'.

Braniteljica drugokrivljenog, dubrovačka odvjetnica Stanka Matić je naglasila kako razumije interes medija za ovaj slučaj ali da  ne može ništa reći vezano uz svog klijenta.

Očekuje se da  otac i sin A.K. uskoro budu privedeni sucu istrage koji odlučuje o istražnom zatvoru. Upitan hoće li takav biti ishod, odvetnik Pištalo izjavio je da upravo to očekuje.

Za napomenuti je kako se otac i sin iz konavoskog naselja Gabrili sumnjiče da su na ukradenom skuteru s kacigama na glavi i uz prijetnju oružjem zaštitaru u ponedjeljak nadomak postaje aerodromske policije ugrabili vikend utržak aerodromskog duty free shopa u vrijednosti od oko 700 tisuća kuna.





 
22. travanj 2024 14:34