StoryEditorOCM
Crna kronikaSTRAVIČNa FOTOGRAFIJA

Ovo su hrabri kupci koji su bacili na pod osumnjičenog za ubojstvo prodavačice i držali ga do dolaska policije. Žrtvi je kolegica davala umjetno disanje

Piše Katarina Marić Banje/ sd
30. studenog 2021. - 18:00

Niti dva sata nakon krvavog pohoda Željka Đekića (54) zvanog Lika u trgovinu Lidla na Poljičkoj cesti u Splitu gdje je s 15 uboda nožem usmrtio bivšu partnericu, počele su kružiti fotografije mjesta događaja, donosi Slobodna Dalmacija.

Na snimkama se vidi izbodena žrtva kako leži na podu dok joj kolegica čuči kraj tijela i daje joj umjetno disanje. Druga žena stoji i daje masažu srca kako bi pomogla u pokušajima da održe smrtno ranjenu ženu na životu.

image
Željko Đekić
Paun Paunović/Cropix

Oko njih na nogama stoji nekoliko ljudi koji djeluju kao paralizirani strašnim prizorom. Nešto niže dvojica muškaraca u polučučećem položaju drže ubojicu priljubljenog uz pod.

Vidi mu se tek jedna ruka na kojoj ima tragove krvi, a ne izgleda kao da se opire i pokušava pobjeći. Iz pijeteta prema žrtvi i obzira prema njenoj obitelji objavit ćemo samo dio fotografije na kojem se vide muškarci kako drže osumnjičenog za ubojstvo.

18. travanj 2024 12:39