StoryEditor
Crna kronika"DUGI PRSTIĆI" NA SVE STRANE

NOVČANIK, NOVAC, MOBITEL Dubrovačka policija razriješila više kaznenih djela krađe

Piše PSD.
11. rujna 2017. - 13:05

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem Policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 48-godišnjak se sumnjiči za čak pet kaznenih djela i to tri kaznena djela krađe i dva kaznena djela krivotvorenja isprava.

Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je osumnjičeni sredinom lipnja ove godine iz prostorije u sklopu recepcije jednog hotela na području Dubrovnika otuđio torbicu u kojoj se nalazio mobilni telefon i novčanik s novcem, osobnim dokumentima i kreditnim karticama, oštetivši vlasnika za iznos od dvije tisuće kuna. Sumnjiči se i za krađu novčanika s pulta recepcije hotela u Dubrovniku krajem kolovoza ove godine. U novčaniku su se nalazili novac, osobni dokumenti i bankovne kartice s kojima je osumnjičeni potom, krivotvorivši potpis vlasnika, kupovao razne artikle, oštetivši vlasnika za iznos od gotovo četiri tisuće kuna.

Također se sumnjiči za krađu novčanika iz ugostiteljskog objekta na području Dubrovnika. I ova krađa je počinjena krajem kolovoza, a u novčaniku se nalazio novac, osobni dokumenti i bankovne kartice kojima je osumnjičeni i ovog puta, krivotvorivši potpis osumnjičenog, kupovao razne artikle oštetivši vlasnika za iznos od 6.500 kuna.
Osumnjičeni je trenutno nedostupan policiji i za njim je raspisana potraga.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem Policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik 40-godišnji državljanin Irske sumnjiči se za kazneno djelo teške krađe.

Utvrđena je sumnja da je tijekom ranih jutarnjih sati 8. rujna, osumnjičeni, gostujući u jednom hotelu na području Dubrovnika, nasilno otvorio ladicu na recepciji hotela i iz nje otuđio 7.500 kuna.
Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

- Dubrovačka je policija završila još jedno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđena sumnja da je 34-godišnjak krajem lipnja ove godine, na području Dubrovnika, otuđio skupocjeni mobilni uređaj oštetivši 33-godišnjeg vlasnika za iznos od 3.500 kuna.
Policija protiv osumnjičenog podnosi kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu u Dubrovniku.

loading...

Izdvojeno

14. kolovoz 2020 23:11