StoryEditorOCM
Crna kronikaIzmeđu čvorova Gospić i Gornja Ploča

Policija na autocesti razdvaja Torcidu i BBB, promet bio zatvoren, cesta je puna navijača u crnoj odjeći s palicama i bokserima! MUP: ‘Maskirani torcidaši izašli su iz vozila...‘

Piše dv
28. kolovoza 2022. - 16:12

Između čvorova Gospić i Gornja Ploča na autocesti A1 kod odmorišta Jadova u smjeru Zagreba privremeno je zaustavljen promet zbog incidenta s navijačima, a kolona je 9 kilometara, izvijestio je HAK.- Nije došlo do sukoba, promet je ponovno normaliziran -  rekla je Maja Brozičević, glasnogovornica Policijske uprave ličko-senjske za RTL.

Potukli su se navijači Torcide i BBB-a: cesta je puna navijača u crnoj odjeći s palicama i bokserima, k+javlja Slobodna Dalmacija. 

Pripadnici Torcide putuju u Osijek gdje gostuje Hajduk, dok Bad Blue Boysi putuju u Šibenik na Dinamovo gostovanje.

Inače, HAK izvještava da je pojačan promet na gradskim cestama, obilaznicama, važnijim državnim cestama i autocestama u smjeru unutrašnjosti, Ličkoj (DC1) i Jadranskoj (DC8) magistrali, na prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te na pojedinim graničnim prijelazima.

image

M U P

MUP RH

Povremeno usporena vožnja u koloni ili zastoji zbog povećane gustoće prometa mogući su na pojedinim dionicama autocesta, osobito u zonama odmorišta, čvorova i na naplatama.

Budući da je utakmica u Gradskom vrtu susret visokog rizika, policija je pripremila pratnju, ali tek od izlaza s autoceste A5 u Osijeku.

- Gostujuće navijače prihvatit će policijski službenici na izlazima s autoceste A5 u Osijeku, zbog čega bi bilo poželjno da do izlaza dođu najkasnije do 17,30 sati kako bi bili na vrijeme dopraćeni u organiziranoj koloni do parkirališnog prostora u blizini sjeverne tribine stadiona Gradski vrt.   Gostujućim navijačima se preporučuje da za odmor i točenje goriva koriste odmorišta prije punkta predviđenog za prihvat navijača, s obzirom na to da će policijski službenici osiguravati preprate gostujućih navijača od izlaza s autoceste do stadiona ili od spojnice ceste s Južnom osječkom obilaznicom - poručili su ranije iz policije, piše Slobodna Dalmacija.

19. travanj 2024 00:04