StoryEditor
Crna kronikaNEŽELJENI INCIDENT U GRUŽU

Nakon prijetnje, Trebinjac napustio Dubrovnik

Piše DV
12. lipnja 2019. - 23:06
Jedan od konobara iz susjedne BiH doživio je ovih dana neugodni incident u lučkom predjelu Gruža. Naime, riječ je o konobaru koji je "na privremenom radu" u Dubrovniku, a kojem je grupa muškaraca zaprijetila kako u roku 24 sata mora napustiti Dubrovnik. Konobar je, recimo i to, iz Trebinja i već je radio na području hrvatske metropole. Iako u Zagrebu nije stekao loša iskustva, odlučio se zbog želje da se tijekom sezone nađe bliže rodnom gradu, na rad u samo 30-ak kilometara udaljenom Dubrovniku.

Međutim, priča ima i jedno "ali što žensku sreću kvari": konobar je gorljivi navijač Delija i na ruci ima istetoviran znak pripadnosti toj grupi navijača Crvene Zvezde. Prema onom što smo doznali, tetovažu je manje- više uspješno prikrivao zavojem. No, zavoj je u jednom trenutku dijelomice skliznuo i otkrio čirilični natpis "Delije". Bilo je to dovoljno da navijači jedne domaće navijačke skupine otkriju da je riječ o pripadniku negdašnjeg velikog, ne samo sportskog protivnika, krv je proključala i odlučili su ga "prijateljski upozoriti"...

Iako po Dubrovniku neki pričaju da je konobaru zapriječeno nožem, pa da je čak "zaradio" i ubod, od svega toga nije ništa istina, kao ni to da asu mu prijetili pojedinci koji su se da bi prikrili identitet, maskirali s "fantomkama" na glavi. No, konobar je shvatio poruku te je napustio Dubrovnik.

Naši izvori iz Trebinja potvrdili su nam kako se događaj doista dogodio, ali su dodali i podatak kako je trebinjskog konobara spasila grupica engleskih turista. Međutim, konobar je odbio ispričati svoju verziju događaja za naš list.
loading...

Izdvojeno

07. kolovoz 2020 14:43