StoryEditorOCM
Crna kronikaUžas kod stadiona

Na Poljudu svi šokirani prometnom: ‘Začuo se tresak, buka, nešto strašno i neopisivo... Malo prije toga djeca su se vraćala s treninga‘

Piše slaven alfirević/sd
28. rujna 2022. - 21:35

- Užas, katastrofa, ali u suštini, bila je to sreća u nesreći,  jer moglo se sve dogoditi s pun lošijim, tragičnim posljedicama. Nitko nije tuda prolazio, a malo prije toga djeca su se vraćala s treninga - rekli su nam iz Hajduka, piše Slobodna Dalmacija.

Mogao je automobil pasti na grupu djece...

image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix

Doznajemo detalje teške nesreće na Poljudu: Opel izletio kroz ogradu i dočekao se na krovu pred ulaz u Hajdukov fan shop, nastala drama! Evo što kažu svjedoci, pogledajte scene

Tko je vidio? Nitko nije baš vidio, ali se začuo tresak, buka, nešto strašno i neopisivo, lomljava... Istrčali su iz klupskih prostorija, automobil se taman survao sa zapadne šetnice uokolo ulaza na gledalište stadiona u Poljudu.

image
Božidar Vukičević/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix

Pao je na krov dvorane u kojoj se trenira, bočno, i onda se "spustio", stropoštao na tlo, ispred Hajdukova Fan shopa ili bolje reći Odjela za članstvo.

Prizori kao iz akcijskog filma, ali u automobilu su bila trojica...

Trojica u automobilu, zapomagali su... Strahovit tresak. Prizor je grozan. Nevjerojatno što se dogodilo, kako je samo automobil sletio niz strminu - fragmenti su doživljaja što su nam potreseni ispričali u Poljudu.

28. ožujak 2023 00:37