StoryEditorOCM
Crna kronikanapad u zoru

Mladići podivljali jer im taksist nakon noćnog izlaska nije htio stati po krafne, jedan je od bijesa čovjeku slomio čeljust

Piše Vladimir Urukalo/Slobodna Dalmacija
7. listopada 2022. - 14:05

Tri dana nakon fizičkog napada na 56-godišnjeg vozača taksija u Dubrovačkoj ulici u Splitu kada je teško ozlijeđen, splitska policija, točnije djelatnici 2. PP otkrili su i kazneno prijavili 18-godišnjaka zbog nanošenja teške tjelesne ozljede, piše Slobodna Dalmacija. A razlog zbog kojeg je golobradi mladić silovitim udarcem šakom u glavu vozaču slomio lijevi dio donje čeljusti su - krafne!

Slobodna Dalmacija piše kako je u utorak ujutro oko 6.30 sati, policiji iz splitske bolnice dojavljeno da je liječničku pomoć zatražio 56-godišnjak koji je ispričao kako je prevozio dvojicu njemu nepoznatih muškaraca i da ga je nakon izlaska iz vozila jedan od njih udario šakom u glavu.

Neslužbeno doznajemo da je 18-godišnjak sa svojim prijateljem tražio od vozača da se u Dubrovačkoj ulici kod nadvožnjaka okrene preko pune dvije crte na kolniku i tako počini težak prometni prekršaj zato jer su se mladići u rano jutro zaželjeli zasigurno najpoznatijih krafni u Splitu, onih u obližnjoj pekari "Slastice kod Mate" pokraj koje su taman prolazili.

Kad je taksist to odbio, mladići su počeli žestoko negodovati i divljati po automobilu, a nakon što je on stao sa strane da mogu napustiti vozilo, jedan od njih ga je žestoko udario u glavu.

- 18-godišnjaka se sumnjiči da je dana 4. listopada 2022. godine oko 6.30 sati fizički napao i teško ozlijedio 56-godišnjaka. Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela 18-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku - navela je splitska policija u službenom izvješću.

Nakon ispitivanja kod dežurne zamjenice ODO-a znat će se hoće li biti priveden sucu istrage i hoće li tužiteljstvo za njega tražiti istražni zatvor ili će se u daljnjem tijeku postupka braniti sa slobode.

25. travanj 2024 14:44