StoryEditorOCM
Crna kronikaRužan incident

Krš i lom: ušao u kratkim hlačama u Interspar, počeo psovati i razbijati, a onda je dobio batine

Piše Tomislav Kukec/JL
19. siječnja 2023. - 18:25

Zagrebačka policija morala je u četvrtak poslijepodne intervenirati zbog muškarca koji je napravio pravi krš i lom u trgovačkom centru Interspar na Srednjacima, piše Jutarnji.

Kako su potvrdili, dojavu o incidentu dobili su u 15 sati i 15 minuta. Muškarac je i dalje pod nadzorom policije koja provodi kriminalističko istraživanje. Kako javlja čitatelj Jutarnjeg lista, muškarac je bio u vidno rastrojenom stanju.

- Došao je pijan ili drogiran, u kratkim hlačama i porazbijao pola dućana. Psovao je majku svima, a u dućanu nema osiguranja. Sve je trajalo oko pet minuta dok se nije uključio jedan civil koji ga je uspio savladati. Stigla je policija i privela ga, ali batine je već dobio - javio nam je čitatelj koji se u trenutku incidenta nalazio u trgovini zajedno s djevojkom.

Policija kaže da zasad ne znaju što je dovelo do incidenta, ali je u tijeku kriminalističko istraživanje nakon kojeg će biti poznato više detalja. Prema zasad dostupnim informacijama, u općem kaosu nitko nije ozlijeđen, ali su se trgovci i kupci poprilično prestrašili nasilnika.

28. svibanj 2023 01:32