StoryEditor
Crna kronikaPROŠLI TJEDAN PU DUBROVAČKO NERETVANSKE

Kod 70 osoba nađene manje količine opijata, dvojica pokušali preko Kleka sa 190 grama hašiša

Piše PSD.
7. kolovoza 2018. - 12:47

U proteklih tjedan dana na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zatečeno je 70 osoba u posjedu manjih količina marihuane, amfetamina, ectasya, hašiša, kokaina i tableta koje se nalaze na popisu droga, priopćila je policija.
Radi se o 33 hrvatskih i 37 stranih državljana kod kojih je droga pronađena prilikom ulazne, odnosno izlazne granične kontrole i na području Dubrovnika, Ploča, Korčule i Metkovića.
Droga je uz potvrdu oduzeta, a svi hrvatski i strani državljani su prekršajno kažnjeni po Zakonu o suzbijanju droga.
Izdvajamo slučaj zapljene 190,55 grama hašiša koji je pronađen 5. kolovoza, u popodnevnim satima, na MCGP Klek, prilikom obavljanja izlazne granične kontrole vozila talijanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 27-godišnji državljanin Republike Hrvatske, dok se kao putnik u vozilu nalazio 28-godišnji državljanin Italije. Pregledom vozila i osoba koje su pristupile graničnoj kontroli, u pretincu ispod volana i u putnoj torbi pronađeno je 19 komada pvc smotuljaka sa ukupno 190,55 grama hašiša. Droga je oduzeta, dok je protiv navedenih osoba nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava za kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

loading...

Izdvojeno

14. kolovoz 2020 20:31