StoryEditorOCM
Crna kronikaDUGOGODIŠNJI KONFLIKT |

SDP-ov kandidat za gradonačelnika Dubrovnika Jadran Barač u pritvoru zbog prijetnji susjedu

Piše DV
6. ožujka 2021. - 17:52
Dubrovnik, 230520 U hotelu Royal Blue. Predsjednik SDP-a Davor Bernardic i celnik RESTART koalicije stigao je u Dubrovnik na mobilizacijski sastanak stranke. Na konferenciji za medije sa suradnicima govorio je o pripremama za parlamentarne izbore i aktualnoj politickoj situaciji. Na fotografiji: Jadran Barac.Bozo Radic/Cropix

Predsjednik dubrovačkog SDP-a Jadran Barač i kandidat za gradonačelnika Dubrovnika, danas je priveden u policijsku postaju, kako neslužbeno doznajemo, zbog prijetnji susjedu.

Iz Policijske uprave potvrdili su kako su policijski službenici uhitili 37-godišnjeg muškarca zbog prijetnji koje je uputio 34-godišnjem muškarcu te kako je riječ o susjedima među kojima su višegodišnje razmirica.

Jadran Barač se navodno sam predao u Policijskoj upravi dubrovačko – neretvanskoj, gdje će nakon ispitivanja biti predan pritvorskom nadzorniku.

Nakon Barača je u policijsku postaju stigao i oštećenik L. K. koji ga je kazneno prijavio zbog prijetnje. Točnije, riječ je o kaznenom djelu iz članka 139. stavka 2. koji se odnosi na prijetnju osobi ili njoj bliskoj osobi kako će joj se nanijeti zlo, usmrtiti je, ubiti, teško ozlijediti, oteti i slično. Zapriječena kazna je do tri godine zatvora.

20. travanj 2024 12:38