StoryEditorOCM
Crna kronikaVATRENO U SUSJEDSTVU

Izgorio automobil trebinjske novinarke crne kronike koju je Šešelj prozvao zbog preljubničke afere

Piše Ahmet Kalajdžić
15. lipnja 2022. - 10:34

Mediji u susjednom Trebinju objavili su kako je danas rano ujutro, oko 3,45 sati, u trebinjskom gradskom naselju Vinogradi došlo do požara osobnog vozila u vlasništvu novinarke dopisništva Radiotelevizije Republike Srpske (RTRS) Nataše Miljanović Zubac.

Riječ je o vozilu marke "Ford" koje je izgorjelo ispred novinarkine obiteljske kuće, a zahvaljujući brzoj intervenciji pripadnika trebinjske Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice požar je brzo lokaliziran, ali je vozilo skoro potpuno izgorjelo.

Inače, prema dostupnim ali neslužbenim podacima, riječ je o novinarki koja istražuje i prati teme crne kronike. Međutim, u fokus zanimanja šire javnosti došla je nakon što ju je srpski političar Vojislav Šešelj prozvao kao ljubavnicu vladike Gligorija. Novinarka je odlučno demantirala njegove tvrdnje i najavila privatrnu tužbu prema kojoj je, kako neslužbeno doznajemo, sutra trebala uslijediti rasprava na jednom beogradskom sudu. Navodno je, upravo s vozilom koje je izgorjelo, novinarka trebala krenuti na putu Beograd.          

Trebinjski portali su objavili kako je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju, a rezultati očevida se još očekuju.

19. travanj 2024 15:21