StoryEditorOCM
Crna kronikaslijedi očevid

Horor u Zagrebu: pronađeno mrtvo tijelo muškarca (55), izvan stana našli i ozlijeđenu suprugu (59)

Piše Marijan Brala/ JL
5. ožujka 2023. - 16:18

Danas oko 13:45 sati u Ulici Milovana Gavazzija u Zagrebu u stanu je pronađeno tijelo muškarca (55) dok je izvan stana pronađena 59- godišnja supruga s ozljedama koje si je najvjerojatnije sama nanijela, priopćili su iz PU Zagrebačke.

Ozlijeđena osoba prevezena je u KB Dubrava. Slijede očevid i kriminalističko istraživanje, prenosi Jutarnji.hr.

Prema prvim informacijama, kako je za Jutarnji.hr rekao jedan od susjeda, žena je navodno prvo ubila supruga, a potom i sama skočila iz zgrade.

- Začuo sam tup udarac i vidio da ispod mog prozora leži žena - kazao je Jutarnjem listu susjed koji je prvi pritrčao u pomoć.

- Vidio sam da ne daje nikakve znakove života. Mislio sam da je pala u nesvjest, no onda sam shvatio da je pala s prozora, a kraj glave joj je bila lokva krvi. - ispričao je susjed koji je istaknuo i da su vrlo brze stigle i nadležne hitne službe.

No, kasnije se doznala druga verziju priče. Policija je zapravo došla po dojavi u Ulicu Milovana Gavazzija, a tamo su zatekli ženu s mrtvim tijelom supruga. Kako neslužbeno saznaju, muškarac je bio mrtav već nekoliko dana. U trenutku kad je policija zakucala na vrata, žena je zgrabila nož i pokušala si prerezati vrat, a onda je iskočila iz prozora s prvog kata stana u Dubravi.

Kako Jutarnji.hr neslužbeno doznaje, ubojstvo supruga je također počinjeno hladnim oružjem.

25. travanj 2024 00:16