StoryEditorOCM
Crna kronikaTRAGEDIJA U SLAVONIJI

Djevojka (17) za kojom su od jučer tragali HGSS-ovci, mještani i policija pronađena je mrtva.Očevid je u tijeku

Piše DV
31. prosinca 2021. - 22:55
Za djevojkom su tragali građani, potražni tim HGSS, vozila i bespilotna letjelicaHgss Stanica Slavonski Brod/facebook

Kako donosi jutarnji.hr, sedamnaestogodišnja djevojka čiji je nestanak 30. prosinca prijavljen Policijskoj upravi Brodsko-posavskoj pronađena je 31. prosinca mrtva, piše SBOnline.

Djevojci se bio izgubio svaki trag nakon što se 30. prosinca udaljila od kuće svoje bake u naselju Kaniža u Brodsko-posavskoj županiji. Kaniža je udaljena 15-tak kilometara jugozapadno od Slavonskog Broda.

Stanica Slavonski Brod Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) na svom je Facebook profilu u petak ujutro objavila da je u četvrtak navečer obaviještena da je na području Općine Bebrina nestala mlađa ženska osoba.

Stanica Slavonski Brod rekla je da je odmah krenula u potragu za nestalom djevojkom te da su je tražili s djelatnicima policije, mještanima i lovcima iz Lovačkog udruženja Srna Banovci. Naveli su da se u potragu tijekom noći s četvrtka na petak priključila i Stanica Požega HGSS-a.

Bebrina se nalazi oko pet kilometara zapadno od Kaniže.

Stanica Slavonski Brod u petak je u popodnevnim satima na svom Facebook profilu objavila da je potraga u Općini Bebrina završila pronalaskom tijela djevojke za kojom se tragalo.

U potragu za djevojkom su se u međuvremenu uključile HGSS-ove Stanice Bjelovar, Požega, Osijek i Orahovica. Stanica Slavonski Brod navela je da je u potrazi koristila sva raspoloživa sredstva.

Kako je za SBOnline izjavio Damir Brezić iz PU brodsko-posavske očevid je u tijeku te će se nakon završetka istog znati više o okolnostima ove strašne tragedije.

16. travanj 2024 07:50