StoryEditorOCM
VaterpoloTURNIR NA RIJECI |

ŽUPANIJSKI OGLED ZA BRONCU NA PRVENSTVU HRVATSKE ZA NADE Jugaši preko Kapekaša dohvatili pobjedničko postolje!

Piše Tonči Vlašić
30. kolovoza 2020. - 12:13
Nade Jug Adriatic osiguranja - osvajači brončane medalje na završnom turniru prvenstva Hrvatske, koji je odigran u Rijeci foto: jug.hr
Jugaši su dobili ogled za broncu na riječkoj Kantridi protiv Korčulanskog plivačkog kluba na završnom turnira prvenstva Hrvatske za nade te se vraćaju s medaljom, dok su Korčulani nastup zaključili na četvrtom mjestu.  

- Odigrali smo dobru utakmicu protiv KPK. Nametnuli svoj ritam od početka. Obje naše sedmorke su odlično igrale. Poveli smo s 5:0, vodili sa 7:1 i 10:2. Možemo biti zadovoljni trećim mjestom u konkurenciji dvadesetak ekipa, koliko ih je igralo računajući i ekipe koje su igrale kvalifikacije, a Vido Bogdan i ja možemo biti zadovoljni odrađenim poslom jer je igra bila u svim utakmicama više nego dobra, pa i u polufinalu, kojeg smo izgubili od Mladosti. Detalji su u toj utakmici odlučili da ne uđemo u finale - rekao je Veselin Đuho, trener nada Jug Adriatic osiguranja. Uz Đuha i Bogdana u Rijeci je s jugovim nadama bio i Goran Sukno

image
Vido Bogdan, uz Veselina Đuha trener nada Jug Adriatic osiguranja foto: Tonči Vlašić


Jug AO je na prvenstvu igrao s ukupno 15 igrača. Broncu je osvojio i Robert Žuhović, koji nije bio u sastavu protiv KPK za treće mjesto.

Jugaši su ostvarili četiri pobjede i dva poraza na prvenstvu, a KPK tri pobjede i tri poraza. Cavtat, treći sudionik prvenstva iz Dubrovačko-neretvanske županije, zauzeo je deseto mjesto u konkurenciji dvanaest sastava.

Naslov prvaka osvojila je zagrebačka Mladost, koja je u finalu s 11:6 dobila gradskog rivala, Medveščak.

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO: KPK – Jug AO 3:10
RIJEKA
Bazeni Kantrida. Suci: Davor Mijić i Rene Vekić. Delegat: Marjan Risek, supervizor: Albert Brala.
KPK: Ivan Barčot, Nikola Franulović, Nino Fider, Stipe Borovina, Luka Brkić, Lovro Jurjević, Ante Farac, Vinko Botica, Duje Bissako (2), Špiro Brčić, Mislav Čale (1), Bonne Ray, Ivan Šeparović, Marko Prskalo. Trener: Lovor Lozica.
JUG ADRIATIC OSIGURANJE: Marin Bajurin, Amar Bijedić, Juraj Kulušić (1), Marko Dolina, Dani Krehić, Matijas Miloš, Antonio Hezonja (2), Lovro Zvono (2), Ante Jarak (2), Nikola Perak (3), Roko Benić, Ivano Delić, Ivan Zvono, Antonio Kulušić. Trener: Veselin Đuho, pomoćni trener: Vido Bogdan.
Igrač više: KPK 7/1, Jug AO 5/1
Peterci: KPK 1/1, Jug AO 3/3
Četvrtine: 0:3, 2:4, 0:2, 1:1.
19. travanj 2024 19:13