StoryEditorOCM
VaterpoloPRVENSTVO HRVATSKE |

ŽESTOKA REAKCIJA Tomislav Dumančić, predsjednik Jug Adriatic osiguranja: ‘Neće se nitko s nama zajebavat, neće, ni Bukić, ni Bebić...!‘

Piše Tonči Vlašić
4. svibnja 2021. - 20:16

Neće se nitko s Jugom zajebavat, neće, i gotovo. Nažalost, natjerali su nas na ovakvu reakciju, nikad nismo reagirali ovako, ali sad je dosta - oglasio se Tomislav Dumančić, predsjednik Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje.

- Znamo što je bilo u četvrtfinalu između Primorja i Solarisa, znamo kako je 11, 12 igrača Primorja bilo zaraženo, te isto tako nekoliko igrača Solarisa. Znamo kako se nakon toga to ponavlja, kako je sad uprava i trener Primorja u problemima, kako je problema imao opet i Solaris. Znamo kako je na kraju Primorje odustalo. Zbog svega toga smo samo tražili da se naši suparnici testiraju, jer bi nam u suprotnom novi takav slučaj u našim redovima, a imali smo ga krajem prošle godine, mogao ugroziti sezonu. Imamo na kraju da Solaris dolazi u Dubrovnik i da nije napravio testiranje, a na kraju nije htio napraviti ni antingensko testiranje u Dubrovniku uoči utakmice. Nisam dozvolio da naša momčad skoči u bazen jer je pred nama završnica domaćeg prvenstva, te nakon toga završnica europske Lige prvaka - naglasio je Dumančić, te nastavio.

– Jug Adriatic osiguranje nosi hrvatski vaterpolo. Jug Adriatic osiguranje je aktualni prvak Hrvatske, i bit će to i dalje, bit će i ove sezone, bit će i iduće bez obzira što netko želi da tako ne bude. Bit će i prvak Europe. Dosta je. Dosta, i neće nas jedan Perica Bukić zajebavat. Neće. Neće ni Milivoj Bebić, neće ni Mladen Drnasin, koji očito ne mogu ništa reći pored njega. Neće netko ugroziti zdravlje Jugovih igrača, a većina su hrvatski reprezentativci. Neće. Osobno sam doživio koronu, znam o čemu govorim. Neki očito ne razumiju što je korona, pogotovo ne Bukić, koji radi sve kako bi naštetio nama. Neće uspjeti. Neće!

Dumančić je dodao, s obzirom kako je stigla informacija da će se utakmica ipak igrati s početkom u 20.30 sati, kako će se igrati samo ukoliko se Solaris testira, te rezultati testa pokažu kako nema zaraženih.

- To smo jedino tražili, međutim, netko se pravi blesav, te se ide igrat s Jugom. Neće!

16. travanj 2024 07:56