StoryEditorOCM
VaterpoloPRIJELAZNI ROK |

ZASAD NE OSTAJEM U JUGU ‘Imali smo pregovore, ali se nismo uspjeli dogovoriti!‘

Piše Tonči Vlašić
31. svibnja 2020. - 18:41
Zasad ne ostajem u Jugu - rekao je centar Luka Lozina u razgovoru za Sportske novosti. 

Splićaninu, koji je stigao u Gruž u ljeto 2017. godine, i koji je nakon odlaska (točnije povratka u Barcelonetu) Josipa Vrlića činio centarski par hrvatskog prvaka s Lukom Lončarom, ističe ugovor. 

- Imali smo pregovore, ali se nismo dogovorili. Hoće li se nešto promijeniti ubuduće, nisam baš siguran, tako da već tražim neke druge opcije. Odigrat ću još utakmice do kraja sezone jer mi ugovor s Jugom ističe krajem kolovoza - rekao je 25-godišnji Lozina, koji je na pitanje 'Je li moguć novi razgovor ili pregovor s Jugom Adriatic osiguranjem?' odgovorio: 

- Ne mogu tvrditi hoće li ili ne. Osobno mislim da neće. Nikad se doduše ne zna, ali ja u svakom slučaju idem prema nekim drugim kombinacijama.

image
Luka Lozina, centar Juga, protiv Szolnoka na završnom turniru europske Lige prvaka u Genovi 2018. godine foto: Tonči Vlašić


Lozina je ponikao u splitskom Mornaru, igrao zatim za zagrebačku Mladost te u sezoni 2016./17. za Barcelonetu iz koje je stigao u Gruž. S Jugom je osvojio dva naslova prvaka Hrvatske, jedan Kup Hrvatske, te jedan put Regionalnu ligu. Njegovo ime se duže vrijeme nalazi na širem popisu izbornika Ivice Tucka.

Podsjetnik, kad su u pitanju Jugovi centri, i Lončaru na kraju ove sezone ističe ugovor, ali je on prije neki dan potpisao novi. Ostaje u Gružu do ljeta 2024. godine. Ukoliko Lozina odlazi, bit će zanimljivo kako će aktualni prvak Hrvatske popuniti u idućoj sezoni upražnjeno mjesto.
19. travanj 2024 19:42