StoryEditorOCM
VaterpoloEUROCUP |

ZANIMLJIVO NA SAVI, GOSTI PALI U NASTAVKU Andro Bušlje i Frano Vićan dobili Sandra Sukna

Piše Tonči Vlašić
4. prosinca 2020. - 23:01
Andro Bušlje, Dubrovčanin, član zagrebačke Mladosti, najtrofejniji hrvatski reprezentativac foto: Ronald Goršić / CROPIX
Na Savi, prvog dana turnira skupine 'F' Eurocupa, HAVK Mladost je s 13:8 dobila Primorac iz Kotora. Bio je to ogled, kad se gleda iz dubrovačkog kuta, Andra Bušlje i Frana Vićana s jedne strane, te Sandra Sukna s druge.

Bušlje u bazenu, Vićan na klupi u ulozi pomoćnika Zorana Bajića, trenera Mladosti, a Sukno trener Primorca. Bušlje je bio strijelac za 1:0, Mladost je vodila s 2:0 nakon čega je Primorac nanizao četiri pogotka. Vodila je momčad Sandra Sukna s 5:3 i 7:5.

Na poluvremenu je bilo 7:7, nakon treće četvrtine 8:7 za Mladost, a na kraju 13:8 za hrvatskog doprvaka, koji je nanizao sedam pogodaka te stigao do 12:7. Primorac nije postigao pogodak gotovo 15 minuta, samo jedan u nastavku utakmice. U zagrebačkoj skupini je još ZF Eger protiv kojeg u subotu igra Primorac, a u nedjelju Mladost. Prva dva mjesta vode u osminu finala.

Dražen Kujačić je postigao jedan pogodak za Lille, koji je u Barceloni odigrao 12:12 protiv domaćina, CN Barcelone, na turniru skupine 'A'. Kujačić je bio strijelac za vodstvo francuskog sastava 7:5 krajem druge četvrtine. Lille je poveo s 12:11 55 sekunde prije kraja, a domaćin izjednačio s igračem više kad je na semaforu stajalo kako se još imaju odigrati 24 sekunde. U drugoj utakmici skupine BVSC je s 18:9 nadigrao Panionios, koji je suparnik Lilleu u 2. kolu, u subotu, 5. prosinca. 
25. travanj 2024 01:27