StoryEditorOCM
VaterpoloPET KRUGOVA |

UOČI UTAKMICE KOJA TE VODI U RAJ, ILI U PAKAO Ivica Tucak: ‘Od sada se stišću zubi, idemo u rovove, tko živ, a tko mrtav!‘

Piše Tonči Vlašić
3. kolovoza 2021. - 09:21

Mađarska nam je najvažnija utakmica na Igrama. Ili te vodi u raj, ili u pakao. Vjerujem da imamo snagu i kvalitetu za sraz protiv strašnog protivnika. Znamo što mogu i što imaju – najavio je četvrtfinale protiv aktualnog europskog prvaka hrvatski izbornik Ivica Tucak.

Hrvatska i Mađarska je posljednje, četvrto četvrtfinale u olimpijskom Tokiju u srijedu, 3. kolovoza. Dvoboj, biti ili ne biti, počinje u 12.50 sati po hrvatskom vremenu. Prvo četvrtfinale starta od 7 sati po hrvatskom vremenu. Tad će u boj za polufinale Španjolska i SAD, zatim igraju Grčka i Crna Gora, te Italija i Srbija.

Tucak je protiv Španjolske u posljednjoj utakmici u skupini poštedio Paula Obradovića, koji vuče ozljedu od utakmice s Australijom, ali koji je unatoč tome bio jedan od najzaslužnijih za pobjede protiv Crne Gore, pogotovo protiv Srbije, kojima je osiguran nastup u četvrtfinalu.

- Utakmica sa Španjolskom nije bila ključna. Paulo nam je nedostajao sa svojim vanjskim šutom. Ali sad više nema boli. Sad se stišću zubi, idemo u rovove, tko živ, a tko mrtav – rekao je hrvatski izbornik.

19. travanj 2024 04:27