StoryEditorOCM
VaterpoloZAVRŠNI TURNIR REGIONALNE LIGE VATERPOLISTA, ZAGREB 2019.

TONI POPADIĆ PODIGAO RAMPU HERCEGNOVSKOM JADRANU Ako su ocjene do pet, zaslužili smo četvorku!

19. travnja 2019. - 23:48
Ako su ocjene od jedan do pet onda smo mi zaslužili četvoirku za prikazano. Hercegnovskom Jadranu su nedostajala dva igrača te nam je zbog toga posao bio olakšan. Ali, mislim da smo mogli, prvo ja, odigrat bolju utakmicu. Očito nas je reprezentativna pauza poremetila – rekao je nakon pobjede protiv Jadran Carine sa 14:9 i plasmana u finale završnog turnira Regionalne lige Toni Popadić, Jugov vratar. Hvale ga suigrači. Luka Lozina je rekao kako ih je spašavao, međutim, Popadić nije bio pretjerano zadovoljan. 

- Za neke pogotke sam sam kriv. Mogao sam bolje – naglasio je Jugov vratar. Popadić je imao 14 obrana. Pamtimo pogotovo dvije u prvoj četvrtini nakon kojih je Jug utekao prvaku Crne Gore. Prvo kad je skinuo zicer Dragana Draškovića, spriječio izjednačenje (ostalo je 3:2 za Jug CO), kao i obranu napad poslije kad je ukrotio udarac Đura Radovića te 'pogodio' Lorena Fatovića u kontri za 5:2.

Jugaši su se osam puta obranili od dvanaest situacija s igračem manje. Imali su deset puta igrača više. Nisu realizirali samo drugog, osmog i desetog igrača više.

- U nekim napadačkim akcijama smo odigrali odlično – rekao je Popadić te poželio da u finalu Jug bude još bolji. 

Finale se igra u subotu, 20. travnja, na Savi s početkom u 17 satin (Arenasport 1). Kao i prošle godine suparnik Jugašima je HAVK Mladost. Prošle godine se igralo u Gružu.
20. travanj 2024 05:58