StoryEditorOCM
VaterpoloNIJE DOBRO

Težak udarac za Jug Adriatic osiguranje (ali i za hrvatsku reprezentaciju): kapetan mora na operaciju!

Piše Tonči Vlašić
26. svibnja 2023. - 06:58

Težak udarac za Jug Adriatic osiguranje u samoj završnici sezone, ali i za hrvatsku reprezentaciju. Jugov kapetan i reprezentativac Loren Fatović mora na operaciju prsta, neće igrati idući tjedan na Final 8 europske Lige prvaka u Beogradu, a niti na Svjetskom prvenstvu u Fukuoki, koje je u drugoj polovici srpnja.

Prst mu je stradao u utorak navečer protiv AN Brescie u zadnjoj utakmici u skupini europske Lige prvaka. Ognjen Kržić se javio nakon utakmice. Sportski direktor Juga se u tom trenutku, kao i svi, nadao kako nije teža ozljeda, ali nakon povratka i magnetske rezonance, koju je napravio, potvrđeno je: stradala je teže tetiva.

Filip Kržić nije putovao u Italiju zbog (ponovno) ozljede prsta, Frano Lazić je zbog temperature propustio tu posljednju utakmicu u skupini na kojoj se ozlijedio kapetan za kojeg je, nažalost, sezona završena.

Najavljivali smo Fatović protiv Fatovića u četvrtfinalu, na startu beogradskog turnira. Sin Loren, kapetan Juga, protiv oca Elvisa, trenera Barcelonete. Dvoboj za polufinale europske Lige prvaka, ali na kraju ništa od toga.

19. travanj 2024 15:37