StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLSKA VIJEST DANA

SENZACIONALNA VIJEST IZ NJEMAČKE Sandro Sukno nastavlja karijeru!?

31. siječnja 2020. - 19:13
Waterpolo development world donosi vijest: karijera Sandra Sukna, koja je završila nakon finala Svjetskog prvenstva 2017. godine gdje je sa svojom reprezentacijom osvojio zlato u Budimpešti, mogla bi nastaviti u Njemačkoj. Navodi kako je Ludwigsburg, klub iz predgrađa Stuttgarta, koji igra u Pro A Bundesligi, najavio: "Svjetski prvak Sandro Sukno naš je igrač te bi mogao debi imati već sutra, u utakmici protiv Neukollna".

Podsjeća se kako je Sukno nakon operacije, koju je imao u Clevelandu početkom 2018., prethodno raskida ugovora s PRO Reccom, dogovorio povratak u Jug, ali kako od toga nije bilo ništa. Sukno, iako je trenirao s Jugašima, na kraju nije zaigrao za hrvatskog prvaka, a potom je u svibnju prošle godine objavio povlačenje iz vaterpola nakon čega se priključio stožeru hrvatske seniorske reprezentacije te bio pomoćnik Ivice Tucka na posljednjim velikim natjecanjima.

- Sandro je dobrog zdravlja i to nam je jedinstvena prilika da u timu imamo igrača poput njega - prenose se riječi Matthiasa Nagela, čovjeka iz vodstva Vaterpolskog kluba Ludwigsburg. 
20. travanj 2024 06:19