StoryEditorOCM
VaterpoloKORČULA JE DOMAĆIN KADETSKOG PRVENSTVA HRVATSKE U VATERPOLU

PRVI DAN Igor Krstulović postigao devet pogodaka za KPK protiv Opatije, ali...

30. siječnja 2020. - 19:05
Igor Krstulović je postigao čak devet pogodaka za KPK protiv Opatije, ali to nije pomoglo domaćinu kadetskog prvenstva Hrvatske, koji je poražen s 11:10 na startu natjecanja u skupini 'A'. Pod vodstvom trenera Marjana Kosovića za KPK su protiv Opatije još igrali Borna Bissako, Jerko Radovanović, Vinko Botica, Roko Tasovac, Ivan Dreno, Ante Farac, Davor Goleš, Duje Bissako, Mislav Čale, Frano Silić, Ivan Žanetić, Karlo Milovčić te Vid Borovina, koji je postigao jedan pogodak.

KPK i Opatija su u skupini 'A' u kojoj je treći sudionik OVK POŠK. U 3. kolu, u petak, 31. siječnja, KPK, koji je bio slobodan u 2. kolu, igra protiv OVK POŠK. Prva dva mjesta u skupini vode u borbu za plasman od 1. do 8. mjesta, dok će treći u skupini razigravati u nastavku za poredak od 9. do 12. mjesta.

Podsjetnik, u skupini 'B' su kadeti Jug Adriatic osiguranja dobili na startu prvenstva Medveščak s 9:6. Dubrovački sastav je bio slobodan u 2. kolu, a u 3. kolu, u petak, 31. siječnja, čeka ga ogled sa splitskim Mornar Brodospasom. 

Ukupno je dvanaest sastava na završnom turniru. U skupini 'C' su splitski Jadran, Primorje EB i Solaris, a u skupini 'D' Zadar 1952., Galeb MR i HAVK Mladost.
19. travanj 2024 02:35