StoryEditor
VaterpoloVATERPOLO

PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE KADETE Kapekaši igraju za broncu

Piše Tonči Vlašić
14. rujna 2019. - 22:33
Nisu uspjeli Korčulani izboriti finale Otvorenog prvenstva Hrvatske u vaterpolu za mlađe nade, koje se igra u Rijeci. Ekipa trenera Lovora Lozice i Marjana Kosovića poražena je u polufinalu od zagrebačke Mladosti s 15:12.

Mladost je vodila s 1:0, 2:1, 3:2 i 4:3. KPK je sredinom druge poveo prvi put (5:4). Potom i Mladost ostiže dva pogotka u nizu te opet vodi (6:5). Na veliki odmor se otišlo rezultatom 6:6. Početkom nastavka KPK je vodio sa 7:6. Nakon toga je Mladost postigla tri pogotka u nizu, povela s 9:7, nakon što je Duje Bissako realizirao peterac te postigao osmi pogodak za KPK, Mladost je još jednom nanizala tri pogotka (12:9). U posljednju četvrtinu ušlo se s prednošću Mladosti 12:10, koja je rasla – 13:10, 14:10, 15:10. KPK je s dva pogotka u posljednjoj minuti utakmice ublažio poraz.

Špiro Brčić sa četiri pogotka bio je prvi strijelac KPK u polufinalu, Duje Bissako i Mislav Čale su postigli po tri, a po jedan Ante Farac i Bonne Ray.

U nedjelju, 15. rujna, Ivan Barčot, Mislav Čale, Špiro Brčić, Ante Farac, Vinko Botica, Stipe Borovina, Bonne Ray, Bartol Kokanović, Duje Bissako, Luka Brkić, Lovro Jurjević, Nino Fider, Nikola FranulovićMarko Prskalo igrat će za treće mjesto. Nakon što se odigra drugo polufinale između Medveščaka i domaćina, riječkog Primorja EB, Kapekaši će doznati protiv koga će igrati za broncu, kao i protiv koga će Mladost igrati za naslov prvaka.
loading...

Izdvojeno

09. srpanj 2020 13:00