StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO/PRVA 'B' HRVATSKA LIGA

PORAZ BELLEVUEA KAKAV SE NE PAMTI Tužnih šest zadnjih minuta

22. siječnja 2017. - 19:33

Poraz Bellevuea u Sisku. Siscia je dobila utakmicu 4. kola s 11:8 te se ona, a ne Bellevue, izjednačila s vodećim KPK. Korčulani i Siščani imaju po 9 bodova (tri pobjede i jedan poraz), dok je Bellevue ostao na 6 bodova (dvije pobjede i dva poraza).

Šest minuta prije kraja utakmice činilo se kako će biti na kraju sasvim suprotno, kako će Bellevue imati 9 bodova te dijeliti prvo mjesto. Vodio je Bellevue s 8:5 i imao kontru, ali su to loše izveli. Nakon toga 6:0 domaćina, koji je pogodio u svakom od šest posljednjih napada na utakmice, a s druge strane Bellevue više nije postigao niti jedan pogodak.

Bellevue je dobio prvu i drugu četvrtinu, prvu s 2:1, na poluvremenu imao vodstvo 6:4. Plus dva zadržao i nakon treće četvrtine (7:5), a u posljednjoj četvrtini prvi pogodio. Ivan Jurić i Emilio Tullio su bili prvi strijelci Bellevuea u Sisku. Postigli su po dva pogotka, a po jednom su mrežu domaćina tresli Marko Buconić, Luka Vrdoljak, Petar Pejić i Toni Paskojević. Još su igrali Toni Jarak, Nikola Sršen, Kristijan Čulina, Mario Jankulevski, Leo Bogdanović, Ivo Radičević i Toni Rozić.

U 5. kolu Bellevue dočekuje Delfin (subota, 28. siječnja).

Vode KPK i Siscia s po 9 bodova, Bellevue i Jadran Kostrena po 6 bodova, Galeb MR (utakmica manje) 3 boda, Delfin posljednji bez boda s utakmicom manje.
 

19. travanj 2024 21:58