StoryEditorOCM
VaterpoloREGIONALNA LIGA

Pobjedom počeli nastup u Beogradu, ‘crno bijeli‘ nisu imali izgleda, pala ‘sedmica‘ u dva metra uoči sutrašnjeg velikog ispita

Piše Tonči Vlašić
25. studenog 2022. - 19:23

Pobjeda Jugaša u prvoj utakmici drugog kruga Regionalne lige. U Beogradu su bili bolji od Partizana sa 17:12 (4:2, 4:3, 6:4, 3:3).

Pod vodstvom Vjeka Kobešćaka pobjedu su izborili u sastavu: Toni Popadić (9 obrana), Ivuša Burđelez, Loren Fatović (3), Hrvoje Zvono, Maro Joković, Ivan Vukojević, Matias Biljaka, Franko Lazić, Filip Kržić (2), Konstantinos Kakaris (5), Goran Grgurević (2), Marko Žuvela (4), Ivan Jurišić (1 obrana) i Toni Mozara (1).

Jug je iskoristio 7 od 12 igrača više, te oba peterca, a obranio se 8 od 12 situacija s igračem manje. Dominirao je u dva metra, bekovi Partizana nisu uspjeli zaustaviti Kakarisa i Grgurevića, a zahvaljujući tome vanjska linija je imala više zraka. Žuvela je to odlično iskoristio. Pamtit će se sjajan lob Fatovića, te kako je Joković dirigirao napadom... 

Podsjetnik, Jug Adriatic osiguranje je u prvom krugu nove sezone Regionalne lige dobio obje utakmice u Igalu, prvo je svladao Primorac iz Kotora, a zatim i domaćina, Jadran Carine Herceg Novi. U Beogradu ga još čekaju ogledi u subotu, 26. studenog, protiv Radničkog iz Kragujevca (20 sati), a u nedjelju, 27. studenog, protiv Crvene zvezde (13 sati).

24. travanj 2024 10:06