StoryEditorOCM
VaterpoloEUROPSKA LIGA PRVAKA

Novi problemi s koronom za Juga, bez njega je bio u Berlinu, zatim u Bukureštu, a sad na njega neće moći računati ni u Budimpešti

Piše Tonči Vlašić
7. veljače 2022. - 22:47

Opet problemi s koronom u Jugu. Otpao je opet Loren Fatović. Kapetan neće biti sa suigračima u Budimpeštu, propustit će gostovanje kod OSC-a u 9. kolu skupine 'B' Eurolige. 

Dubrovački klub se oglasio, te napisao kako je Loren na obveznom testiranju, koje je obavljeno u Zagrebu, bio pozitivan na COVID. Dodaje se kako je kapetan primio tri doze cjepiva, kako nema nikakvih simptoma, te kako se osjeća dobro.

Neće tako kapetana, hrvatskog reprezentativca, pa neće ove sezone. Bio je pozitivan uoči ogleda 3. kola protiv Spandaua 04 u Berlinu, kao i Luka Stahor. Dubrovački klub je njih dvojicu morao ostaviti u Berlinu, gotovo dva tjedna su bili tamo u izolaciji, a zbog čega su morali propustiti i utakmicu u Bukureštu protiv Steaue u 4. kolu. Propustili su zbog toga i prvi turnir Regionalne lige, koji se igrao u Beogradu, prvih šest ligaških utakimica.

Jug Adriatic osiguranje zbog korone nije putovao prošlo kolo na sjever Italije, u Milano na euroligaški ogled 8. kola s PRO Reccom, te je izgubio tu utakmicu bez borbe - 0:10 je upisala LEN-a u zapisnik. 

Nema sumnje kako je Fatović važna karika, ne treba isticati koliko znači Jugu, a utakmica s OSC-om je baš super važna. U Berlinu i Bukureštu Jug je slavio, ostvario pobjede. Hoće li i treća bez kapetana u europskoj Ligi prvaka biti sreća?

Utakmica OSC - Jug Adriatic osiguranje igra se u Bukureštu, u utorak, 7. veljače, s početkom u 19 sati. Sport Klub izravno prenosi derbi kola.

EUROPSKA LIGA PRVAKA SKUPINA ‘B‘

Raspored 9. kola, utorak, 8. veljače, Budimpešta: OSC - Jug Adriatic osiguranje (19 sati), Berlin: Spandau 04 - CN Marseille, Sori: PRO Recco - WASPO Hannover, Beograd: Crvena zvezda - Steaua.

Poredak: 1. PRO Recco 21 bod, 2. CN Marseille 21 bod, 3. Jug AO 15 bodova, 4. OSC 13 bodova, 5. WASPO 98 Hannover 11 bodova, 6. Spandau 04 7 bodova, 7. Steaua 3 boda, 8. Crvena zvezda 3 boda.

20. travanj 2024 10:33