StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

NIŠTA OD NOVOG DOGOVORA Emil Nikolić nije više šef struke KPK

6. rujna 2019. - 13:54
Nakon tri godine zaključena je suradnja između KPK i Emila Nikolića. Trofejni trener nije više šef struke korčulanskog prvo'be'ligaša, 

- Istekao mi je ugovor. Nismo se dogovorili oko nastavka suradnje, koja je bila uspješna. Okrećem se nekim novim izazovima. U ovom trenutku postoje neke ponude, ali ništa konkretno. Vidjet ćemo - rekao je Nikolić za Dubrovački vjesnik.

- Emilu je istekao ugovor, a nakon razgovora započetih još u lipnju nismo se uspjeli  dogovoriti. Zahvaljujemo mu na suradnji, za sada nemamo novo rješenje. Sigurno je da neko novo trenersko ime njegova 'kalibra' i reputacije nismo u mogućnosti angažirati. Postoji opcija da njegovu dužnost privremeno, dogovorno međusobno podijele treneri Lovor Lozica i Marjan Kosović. U tom smjeru već danas ćemo obaviti razgovor s njima. Njih dvojica već imaju dovoljno iskustva, ali smo isto tako i svjesni da samo dva trenera u tako velikom klupskom vaterpolo pogonu fizički ne mogu stići obavljati sve obaveze koje im nameću priprema i brojna natjecanja - rekao je Mario Sardelić, predsjednik KPK za markopolosport.net.
25. travanj 2024 06:33