StoryEditor
VaterpoloVATERPOLSKO PRVENSTVO HRVATSKE

NADE U AKCIJI Jugaši još u igri za četvrtfinalom

4. travnja 2019. - 21:17
Poraz na startu od Zadra 1952., a nakon toga bolji od Opatije - to je učinak nada Jug Croatia osiguranja na završnici državnog prvenstva koja je u Šibeniku okupila dvadeset sastava. Jugaši, koje vodi Vido Bogdan, bili su slobodni u 3. kolu skupine 'D' u kojoj su još Zagreb i splitski Jadran.

Za razliku od njih preostale dvije ekipe iz najjužnije hrvatske županije su bez izgleda plasirati se u četvrtfinale. Cavtat i KPK su bez boda nakon tri kola. Cavtat je u skupini 'A' izgubio od Medveščaka, ZPK i OVK POŠK, a Korčulani su u skupini 'C' poraženi od Solarisa, ženske reprezentacije Hrvatske i Mornara BS. Cavtat još ima igrati s Delfinom, a KPK protiv Osijeka.

Prvi dio prvenstva igra se po skupinama. Četiri su skupine s po pet sastava (svatko sa svakim). Prva dva mjesta vode u četvrtfinale. Prvenstvo završava u nedjelju, 7. travnja.
'Južnjaci' na PH
Jug Croatia osiguranje: Antoan Špilar, Tino Savinović, Juraj Kulušić, Luka Čulin, Ante Jerković, Marin Zeko, Antonio Hezonja, Lovro Zvono, Maro Šušić, Nikola Perak, Mateo Benussi, Petar Kulaš, Marino Brzica i Niko Đerek.

Cavtat: Dominik Glavinić, Miho Blažević, Noel Hanzijer, Roko Miljan Popović, Niko Miljas, Ivano Lončar, Luka Lonza, Stjepo Guljelmović, Maro Kovačević, Hrvoje Stjepović, Đivo Koprivica, Adrian Pavlović, Stjepan Vuković, Ivan Puljić.

KPK: Ivan Žanetić, Marko Prskalo, Nino Fider, Stipe Borovina, Luka Brkić, Lovro Jurjević, Ante Farac, Vinko Botica, Duje Bissako, Matteo Šeparović, Mislav Čale, Bonne Ray, Špiro Brčić, Antonio Cetinić. 

loading...

Izdvojeno

10. srpanj 2020 07:36