StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

KUP HRVATSKE ZA KADETKINJE Zonić zadovoljan sa svime osim s prvom četvrtinom

19. lipnja 2017. - 23:06

Kadetkinje Juga porazom su započele nastup na završnom turniru Kupa Hrvatske u Zagrebu. Bolji od ekipe trenera Siniše Zonića bio je sa 6:3 (3:0, 0:0, 2:2, 1:1) domaćin, Mladost.

- Prezadovoljan sam osim s prvom četvrtinom. Je li razlog loše prve četvrtine, koju smo izgubili s 3:0, to što smo takoreći iz autobusa, nakon putovanja, trebali igrati utakmicu ili ne, teko je reći. Možda malo i strah budući nam je ovo prva utakmica. Međutim, za prikazano u preostale tri četvrtine svaka im čast. Pružile su maksimum te taj period igre odigrale protiv domaćina 3:3 i zaslužile pohvale – istaknuo je Siniša Zonić, trener Juga.

Dva pogotka za Jug postigla je Ilijana Brkić, a jedan Zrinka Fabris. Za Jug su još igrale Franka Erak (7 obrana) te Isabella Belamarić, Nika Alamat, Kristina Hanzijer, Iva Fabris, Paula Batinović, Elvira Plečaš, Mara Fox, Zrinka Stipanović i Marijana Brkić.

Na turniru nastupa ukupno pet ekipa. Uz Mladost i Jug još Primorje EB, Mursa i Suzuki Bura. Jugašice u utorak, 20. lipnja, prvo igraju s Mursom (9.45 sati), a potom sa Suzuki Burom (20.30 sati), U srijedu, 21. lipnja, u 4. kolu suparnik im je riječko Primorje EB (9.45 sati), dok su slobodne u posljednjem, 5. kolu.

20. travanj 2024 07:15