StoryEditor
VaterpoloTURNIR U GRUŽU |

ZAVRŠNICA KUPA HRVATSKE ZA KADETE Jugaši novom pobjedom izborili prvo mjesto u četvrtfinalnoj skupini, od 20.30 sati za finale...

Piše Tonči Vlašić
29. srpnja 2020. - 10:38
Stjepan Brajović, kadet Jug Adriatic osiguranja, postiže jedan od svoja tri pogotka protiv OVK POŠK. Jugaši su bili bolji s 15:4 foto: Tonči Vlašić
Polufinalisti završnog turnira Kupa Hrvatske za kadete, koji se igra u Gružu, bili su poznati i prije zadnjeg kola u četvrtfinalnim skupinama. U skupini 'E' to su izborili Jug Adriatic osiguranje i OVK POŠK, a u skupini 'F' riječko Primorje EB i splitski Jadran. Njihovi međusobni ogledi u zadnjem kolu, u srijedu prijepodne, odlučivali su tko će biti prvi, a tko drugi u skupini.

U skupini 'E' derbi je odigran. Uvjerljivo je pripao domaćinu. Jug Adriatic osiguranje je slavio protiv OVK POŠK s 15:4, dok riječko Primorje EB i splitski Jadran svoj ogled počinju u 11.30 sati.

Polufinala su na programu večeras u 20.30 sati, te u 21.30 sati. Jugaši igraju prvo polufinale protiv drugoplasiranog sastava skupine 'F'. Utakmice za plasman igraju se u četvrtak, 30. srpnja. Borba za broncu počinje točno u podne, a za zlato u 13 sati. 

Momčad trenera Aljoše Lončarića i Željka Vukčevića pobjedu protiv OVK POŠK izborila je u sastavu: Nikola Balić, Petar Kulaš (1), Ivor Miljan Popović, Ivano Vlahović (3), Bruno Đuho (4), Božo Brajović (1), Maro Šušić (1), Stjepan Brajović (3), Marko Glavinić (2), Nikola Bjelopera, Vlaho Šabadin, Ante Jerković, Antoan Špilar i Luka Petković.
loading...

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 12:56