StoryEditor
VaterpoloVATERPOLO

KADETSKO EUROPSKO PRVENSTVO Dva Jugaša i dva Kapekaša u kapici reprezentacije: Hrvatska u Bugarskoj startala pobjedom

21. srpnja 2019. - 15:12
Hrvatska je 12:5 pobjedom protiv Rumunjske počela nastup na Europskom kadetskom prvenstvu, koje se do 28. srpnja igra u bugarskom Burgasu. U sastavu reprezentacije, koju vodi Denis Šupe, dva su Jugaša (Josip Tolja i Patrik Kolak) i dva Kapekaša (Toni Mozara i Domagoj Čale).

Tolja je protiv Rrumunjske postigao dva pogotka, Mozara i Čale po jedan. Prvi naš strijelac bio je Robert Stojanac iz splitskog Jadrana, koji je postigao tri pogotka.

Naša reprezentacija je u skupini 'A' u kojoj su uz Rumunjsku još Mađarska i Slovačka (Mađarska je s 20:6 nadigrala Slovačku u 1. kolu). Protiv Mađara naši igraju u ponedjeljak, 22. srpnja (14 sati), a u utorak, 23. srpnja, protiv Slovačke (11 sati). Prvo mjesto u skupini izravno vodi u četvrtfinale, drugi i treći iz 'A' skupine razigravaju za plasman među osam najboljih, i to drugi protiv trećeg iz skupine 'C' odnosno treći protiv drugog iz skupine 'C'. Pobjednik skupine 'A' čeka u četvrtfinalu pobjednika dvoboja između drugoplasiranog iz skupine 'B' i trećeplasiranog iz skupine 'D'. 

U skupini 'B' su Bugarska, Španjolska, Grčka i Turska, u skupini 'C' Gruzija, Italija, Nizozemska i Rusija te u skupini 'D' Bjelorusija, Crna Gora, Slovenija i Srbija.
 
loading...

Izdvojeno

04. kolovoz 2020 04:49