StoryEditorOCM
VaterpoloŽDRIJEB |

JUGAŠI U SKUPINI ‘B‘ LIGE PRVAKA LOVE FINAL 8 U BEOGRADU Neće doć u Gruž ni Fatović, ni Bijač, ni Bušlje, ali dolazi Macan, dolazi Sandro...

Piše Tonči Vlašić
3. rujna 2021. - 13:12

Zaplesale su 'kuglice', održan je ždrijeb skupina najelitnijeg europskog klupskog natjecanja, Lige prvaka, koji je odveo Jug Adriatic osiguranje u skupinu 'B' u koju je 'upao' i PRO Recco, a u koji je otišao Luka Lončar i kojeg sad vodi Sandro Sukno, zatim tu je WASPO 98 Hannover Marka Macana, pa CN Marseille, Spandau 04 Berlin, Steaua Bukurešt, a u koju će još upast dva sastava iz kvalifikacija.

Isto tako i druga, skupina 'A', čeka dva kvalifikanta, a tamo se natiskalo nekoliko favorita: Ferencvaros, Zodiac Atletic Barceloneta, Olympiacos Pirej, Dinamo Tbilisi, Novi Beograd Radnički Kragujevac. Ferencvaros, Fatovićeva Barceloneta, Bijačev i Bušljin Olympiacos, a Novi Beograd, koji je uz sve domaćin Final 8, koji će se krajem lipnja, a početkom srpnja održati u njegovom domu. 

Kvalifikacije za Ligu prvaka završavaju 20. listopada, a tek koji dan poslije, 26. listopada, kreće 'ples'. Prva četiri mjesta vode na Final 8. To je u Jugovoj skupini jasno jer je Novi Beograd u drugoj.  

25. travanj 2024 17:07