StoryEditorOCM
VaterpoloREGIONALNA LIGA

Jugaši sve bodove nose preko granice, gdje ćeš ljepše nego kad ustanu navijači domaćih i isprate te pljeskom!

Piše Tonči Vlašić
7. listopada 2022. - 20:55
Konstantinos Kakaris (Jug AO) pred vratima hercegnovskog Jadrana, u pobjedu 15:7 ugradio je 2 pogotka, te zaradio nekoliko isključenjaTonči Vlašić/

IGRAČ VIŠE 90 POSTO

Jadran (HN) – Jug AO 7:15

HERCEG NOVI Plivalište Škver. Gledatelja 400. Suci: Suci: Vojin Putniković i Andreja Stanojević (obojica iz Srbije).

JADRAN HERCEG NOVI: Đurović, Khalturin (2), Stupar, Vukičević, Hadžić, Radoviuć (3), Stevović, Gardašević (1), Gojković, Svadović (1), Čaraj, Zluzin, I. Radović, Bošković. Trener: Petar Radanović.

JUG ADRIATIC OSIGURANJE: Popadić, Burđelez, Fatović (3), Prkoča, Joković, I. Vukojević (1), Biljaka (1), Lazić (2), Kržić, Kakaris (2), Grgurević (3), Žuvela (1), Jurišić, Mozara (1). Trener: Vjeko Kobešćak.

Igrač više: Jadran (HN) 11/3, Jug AO 10/9

Peterci: Jadran (HN) 1/1, Jug AO 2/1

Četvrtine: 3:4, 1:3, 3:4, 0:4.

Jučer pobjeda protiv Primorca Kotor 17:7, danas u vodi Škvera, na otvorenom, pobjeda protiv Jadran Herceg Novi 15:7 - Jug Adriatic osiguranje je opravdao očekivanja, nije dozvolio u prvom krugu nove sezone Regionalne lige ni jednom od dva crnogorska premijer ligaša da se približi, te preko granice donosi u Gruž samo pobjede. 

Početak je sezone, nema nikakvih velikih ocjena, ali kad je Toni Popadić u zadnjim sekundama utakmice upisao još jednu obranu, dvoznamenkast je njihov broj, ustali su gledatelji sa svojih mjesta, većinom navijači domaćih, te zapljeskali hrvatskom prvaku. Što će se još pamtiti? Osim nekoliko sjajnih obrana Popadića, svakako realizaciju igrača više Jugaša koja je bila 90 posto uspješna (lako je izračunati, 9 od 10 situacija s igračem više su zaključene pogotkom), pamtit će se i kako je Vjeko Kobešćak svako malo podizao glas, pogotovo za igru u obrani, kako nije imao milosti prema onima koji nisu napravili što je tražio bez obztira što su napad, dva prije to napravili kako treba.

Centri jučer pet pogodaka (Konstantinos Kakaris je bio prvi strijelac utakmice s četiri pogotka), a danas isto pet (Goran Grgurević tri, naslov prvog strijelca podijelio je s kapetanom Lorenom Fatovićem), Grk je zaradio više isključenja. Oba šuta Ivana Vukojevića su završila u mreži, ali ovaj put se istaknuo jer je ukrao najviše lopti, presjekao je tri napada domaćina...

Na tribinama dosta uspješnih trenera/izbornika. Petar Porobić je odveo Crnu Goru 2008. do prvog velikog uspjeha, naslova prvaka Europe u Malagi 2008. godine. Imao uspjeha i prije, i poslije. I on je zapljeskao Jugašima na kraju utakmice. 

20. travanj 2024 00:50