StoryEditorOCM
VaterpoloDOMAĆE PRVENSTVO |

JUGAŠI SE ZAGRIJAVAJU ZA PRAVE UTAKMICE Šetnjom kroz Višnjik najavili europsku srijedu, i prvi pravi ispit ove sezone

Piše Tonči Vlašić
23. listopada 2021. - 20:18

Jugaši su, očekivano, prošetali kroz Višnjik, ostvarili novu uvjerljivu pobjedu. Nakon KPK u Korčuli, POŠK-a u Gružu, svladali su i Zadar 1952., i to s 28:8.

Otvorili su utakmicu kontrom Alexa Papanastasioua, koji je bio strijelac iz peterca za 2:0, a kojeg je izborio Stylianos Argyropoulos, koji je bio strijelac za 3:0. Marin Jovančević je iz peterca postigao prvi pogodak za Zadar, i to u 3. minuti igre, a zatim je Jug Adriatic osiguranje nanizao osam pogodaka, prvu četvrtinu dobio 8:1, drugu istim rezultatom, te je na poluvremenu već bilo velikih 16:2.

Pobjedu broj tri u novoj sezoni, nastavak stopostotnog učinka, Jug Adriatic osiguranje je pod vodstvom Vjeka Kobešćaka izborio u sastavu: Toni Popadić, Ivan Vukojević (6), Loren Fatović (1), Luka Stahor (2), Maro Joković, Alex Papanastasiou (2), Marin Tomasović (4), Stylianos Argyropoulos (4), Filip Kržić (4), Konstantinos Kakaris (1), Hrvoje Benić, Marko Žuvela (2), Antonio Vukojević i Hrvoje Zvono (2).

Jugaši u 4. kolu, u subotu, 30. listopada, dočekuju HAVK Mladost, ali prije toga ih čeka na startu europske Lige prvaka, u srijedu, 27. listopada, u Gružu ogled s njemačkim prvakom WASPO 98 Hannoverom

20. travanj 2024 14:04