StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

DRUGI KRUG KUPA HRVATSKE Zna se tko sve Jugašima dolazi u goste

3. listopada 2019. - 21:49
OVK POŠK, pobjednik splitske skupine prvog kruga Kupa Hrvatske, te Solaris, koji je bio drugi u skupini odigranjoj u njegovoj Crnici, igrat će u drugom krugu na turniru četvrtfinala, koji će se igrati u Gružu 14. i 15. listopada, a na kojem su, zahvaljujući plasmanu među četiri najbolja prošle godine, imali osigurano mjesto branitelj naslova, Jug Adriatic osiguranje, te polufinalist, Mornar Brodospas. 

Galeb Makarska rivijera
, koja je bila druga na turniru prvog kruga u Splitu te Primorje EB, koje je bilo najbolje u Šibeniku, putuju na četvrtfinalni turnir, koji će se igrati u Zagrebu, a na kojem će nastupiti zagrebačka Mladost, prošle sezone finalist, te splitski Jadran, koji je igrao polufinale. Zagrebački turnir se igra 15. i 16. listopada. 

Po dva najbolja iz svake skupine drugog kruga plasirat će se na Final four, završni turnir, koji će se igrati u Splitu, 23. i 24. studenog. U polufinalu, prvog dana Final foura, igrat će pobjednik skupine Dubrovnik protiv drugog iz skupine Zagreb, te drugi iz skupine Dubrovnik protiv pobjednika skupine Zagreb. 

FOTO Prošle sezone se Final four igrao u Gružu - Jug je osvojio naslov!
19. travanj 2024 02:39