StoryEditorOCM
VaterpoloJUG ADRIATIC OSIGURANJE |

CIJELI GRUŽ SE SPREMA Vjeko Kobešćak uigrava momčad za obranu naslova, kancelarija prodaje sezonske ulaznice

Piše Tonči Vlašić
6. listopada 2020. - 19:09
Prvak kreće zadnji. Voljom ždrijeba Jug Adriatic osiguranje je bio slobodan u 1. kolu jer je neparan broj klubova u Prvoj hrvatskoj ligi, koja se u novoj sezoni vratila u prvi plan. Regionalna liga je zbog loše epidemiološke situacije stavljena u stranu. Tko zna hoće li se na kraju igrati? Ali, i ako se bude igrala, igrat će se tek iduće, 2021. godine.

U 1. kolu Prve hrvatske lige igrali su HAVK Mladost – KPK 21:7, Jadran Split – Zadar 1952. 28:5, Primorje EB – OVK POŠK 18:8, Mornar BS – Galeb MR 16:8, te Solaris – Medveščak 14:7. Jug Adriatic osiguranje svoj put prema željenom novom, svom 17. naslovu prvaka Hrvatske, a šestom u nizu, kreće iz Zagreba, ali ne sa Save, ne igra protiv najvećeg (i po svemu sudeći jedinog) rivala za trofej (HAVK Mladost), već protiv Medveščaka, i to u petak, 9. listopada (20.45 sati). Potom će i u 3. kolu na put. Gost je splitskog Jadrana, prošlogodišnje bronce domaćeg prvenstva. Tek u 4. kolu, koje je na rasporedu u srijedu, 21. listopada, Gruž otvara svoja vrata. Dolazi u goste šibenski Solaris. U novoj sezoni čeka ga i nastup u europskoj Ligi prvaka, te u Kupu Hrvatske.

image
Jugov trener Vjeko Kobešćak foto: Ante Čizmić / CROPIX


I dok trener Vjeko Kobešćak uigrava prvu momčad, koja je u odnosu na prošlu sezonu ostala bez Marka Macana i Luke Lozine, otišlo je i nekoliko mlađih igrača stjecati iskustvo u druge klubove, a stigao je samo američki reprezentativac Alex Obert, i kancelarija kluba hvata zalet. Otvorila je svoja vrata, kancelarija je sad u istočnoj strani bazena, a u njoj se mogu kupiti sezonske ulaznice za sezonu 2020/21.

- Cijena je ostala ista - 200 kuna, a ona vlasnicima sezonske ulaznice omogućava ulaz na sve domaće utakmice u svim natjecanjima, kao i popust na sve klupske artikle u Fan shopu u Atlant centru. Kartica (sezonska ulaznica) će nuditi pogodnosti dodatnih popusta kod naših sponzora o čemu ćemo obavještavati na našoj službenoj stranici i društvenim mrežama kluba – poručli su iz Jug Adriatic osiguranja.

image
Imate li sezonsku kartu Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranja za sezonu 2020./21.?


Preplate se mogu naručiti na telefon (091/230-3155) ili putem maila (clanstvo@jug.hr), ili skoknut do tajništva Vaterpolskog kluba Jug Adriatic osiguranje na bazenu u Gružu gdje se i preuzimaju iskaznice. Radno vrijeme je radnim danom od 8 do 12 sati, dok su vrata Fan shopa Jug Adriatic osiguranja u Atlant centru otvorena od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati, a subotom od 9 do 14 sati. Isto će biti moguće i kad bude utakmica u Gružu, i to sat vremena prije njenog početka.

Prva domaća utakmica je 21. listopada. Već se zna kako će Jug Adriatic osiguranje i Solaris za prvu loptu zaplivati točno u 19 sati. Međutim, prvo prvaka čeka put u Zagreb i ogled protiv Medveščaka, a potom u Poljud na ogled s Jadranom.
18. travanj 2024 14:58