StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLSKI KLUB JUG CROATIA OSIGURANJE

ČEKA SE POTVRDA Srpski reprezentativac stiže u Jug CO

21. kolovoza 2017. - 12:40

Viktor Rašović, 24-godišnji reprezentativac Srbije, trebao bi biti novi igrač Jug Croatia osiguranje. Nema još potvrde iz kancelarije dubrovačkog kluba. 

Protekle dvije sezone Viktor Rašović je igrao za Barcelonetu, a prije toga pet godina nosio kapicu beogradske Crvene zvezde s kojoj je 2013. osvojio naslov prvaka Europe te iste godine i europski Superkup. S Crvenom zvezdom je po dva pua bio prvak Srbije i osvajač Kupa Srbije, a u obje sezone igranja za Barcelonetu osvojio je u Španjolskoj duplu krunu, prvenstvo i kup. Karijeru je počeo u Beogradskoj školi vaterpola iz koje je 2010. prešao u Crvenu zvezdu skupa s godinu i pol starijim bratom Strahinjom. S bratom je skupa otišao 2015. u Barcelonetu.

Debi za 'A' reprezentaciju Srbije Viktor Rašović, rođen 13. kolovoza 1993. godine, imao je 27. ožujka 2013. kada je Srbija u Svjetskoj ligi pobijedila Španjolsku. Na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Budimpešti osvojio je sa Srbijom broncu. Bio je to njegov debi sa seniorskom reprezentacijom na SP-u.

Viktor Rašović bi trebao biti prvi reprezentativac Srbije koji će zaigrati za Jug CO. 

18. travanj 2024 00:56