StoryEditorOCM
VaterpoloKUP HRVATSKE ZA MLAĐE NADE

Bez greške u skupini, te se Cavtat i KPK mogu ogledati tek zadnjeg dana turnira

Piše Tonči Vlašić
24. rujna 2022. - 16:06

Sve četiri utakmice dobili su KPK i Cavtat, svaki je u svojoj skupini bio bez greške, te su oba u polufinalu završnog turnira Kupa Hrvatske za mlađe nade. Neće jedan na drugog. Tek se mogu ogledati zadnjeg dana turnira, u nedjelju, 25. rujna. Hoće li to biti u finalu? Odgovor će se dobiti u zadnje dvije utakmice trećeg, predzadnjeg dana turnira koji se od četvrtka igra u domu Kapekaša, bazenu ‘Gojko Arneri‘. KPK će u polufinalu na ZPK od 19.40 sati, a Cavtatu je od 20.20 sati suparnik zagrebačka Mladost.

U zadnjim utakmicama u skupini KPK je sa 16:2 nadigrao makarski Galeb, Cavtat je za suparnika imao splitski Jadran, koji je pobjedom mogao do polufinala, uvjerljivom pobjedom čak izbaciti Cavtat iz polufinala, ali na kraju je uvjerljiv bio Cavtat, a bez polufinala je ostao Jadran.

Pogotke za KPK protiv Galeb MR postigli su Lukas Remić (1), Jakov Granić (3), Lovre Ristevski (1), Mate Šain (1), Josip Skokandić (2), Nedo Poša (2), Luka Lovrinčević (3), Mate Luka Cebalo (1) i Igor Favro (2), a za Cavtat protiv splitskog Jadrana Borna Kovačević (1), Luka Botić (1), Luka Dimnić (2), Antonio Butigan (1), Nikša Butijer (3) i Roberto Fox (1).

24. travanj 2024 06:50